Plasma Lifting

Je begint steeds meer de verouderingstekenen te zien rondom je ogen, mond en wangen? Of hangende oogleden door slapper wordend huid.. je wilt nog niet onder het mes. Maar je wilt wel dat je huid gelift wordt. Dan blijft er maar 1 keuze over namelijk de Plasma Lifting, het alternatief voor cosmetische ingrepen!

Tijdens de plasma liften behandeling wordt de huid behandeld met een straaltje geladen gas. Zonder direct contact te maken met de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gasdeeltjes, plasma, die de huid puntsgewijs raakt. Door verdamping van kleine stukjes van de opperhuid zal een lokaal krimpeffect optreden, samentrekking van huidvezels, waardoor een strakkere huid ontstaat; de huid wordt als het ware gelift. De plasma-straal heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie, dit geeft een boost in stevigheid en volume in de huid.

Welke huidproblemen kunnen behandel worden met Plasma Lifting?

 • Hangende onder- of bovenoogleden
 • Kraaienpootjes
 • Rimpels
 • Verslapping kaaklijn en hals
 • Littekens 
 • Pigmentvlekken 
 • Goedaardige moedervlekken

Hoe ziet de behandeling eruit?

Alvorens de behandeling wordt de te behandelen gebied verdoofd met een verdovende zalf gedurende gemiddeld 30 minuten. Vervolgens starten we de behandeling zoals altijd met een dubbele reiniging. De behandelaar analyseert jouw huid en bespreekt jouw verwachtingen en wat haalbaar is in de praktijk. Afhankelijk van de indicatie bepaalt de behandelaar de te behandelen gebied en de intensiteit. Na de behandeling ontstaan kleine puntkorstjes en een lichte zwelling. De herstel van deze korstjes en zwelling duurt gemiddeld 14 dagen. De volledige herstel van de huid en de uiteindelijke resultaat is na 4 tot 12 weken zichtbaar. 

Waar moet je op letten voor - en na de behandeling?

 • Wij raden aan om tot 12 weken na de behandeling de huid goed te beschermen met een dagcreme met SPF 50 en deze om de twee uur te herhalen, om het ontstaan van hyperpigmentatie te voorkomen. 
 • Wij raden ten zeerste af om gedurende 12 weken na de behandeling zongedrag te vertonen.
 • Direct na de behandeling zullen micro korstjes ontstaan op de behandelde gebieden. Het is ter zeerste afgeraden om aan de korstjes te trekken, de huid te scrubben of te krabben gedurende de huidvernieuwing. Na gemiddeld 14 dagen zullen de korstjes hersteld zijn.
 • Een bezoek aan zwembad, sauna of stoomcabine is gedurende 1 week na de behandeling afgeraden.

Na hoeveel behandelingen zie je resultaat?

Ieder afzonderlijke sessie brengt natuurlijk mooie resultaten met zich mee. Maar wil jij een duidelijke verbetering dan is de kans groot dat je een tweede sessie nodig hebt. Dit beoordelen we tijdens de controle afspraak 4 weken na de eerste behandeling. Daarnaast raden wij aan om thuis huidverbeterende producten te gebruiken om het resultaat van de behandeling zo lang mogelijk vast te houden. De aantal sessies en de behandel intensiteit is uiteraard per persoon, per huidprobleem verschillend. Wij beoordelen altijd per individu en maken een behandelplan op maat.

Afspraak inplannen

Direct je behandeling inboeken?klik op de knop ” afspraak inplannen” 

Liever een van onze deskundige spreken? dan kun je contact opnemen via

(075) – 615 45 03 

Liever via de mail contact?

Vul dan het formulier hieronder in.

Tarieven