OXYGENEO

Ieder huid heeft wel eens te kampen met stressvolle periodes, slechte nachtrust, lage weerstand, grauwe blik, ga zo door.. Op zulke momenten is Oxygeneo onze toverstok die we tevoorschijn halen om de huid weer te voorzien van energie en onmiddellijk te laten stralen! Maar dat is zeker niet de enige werking van deze prachtige behandeling..

De OxyGeneo behandeling is een anti-aging behandeling waarbij je de beste resultaten krijgt in een zo kort mogelijke tijd. De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende werking van microdermabrasie en fruitzuurpeeling met zuurstoftherapie van binnenuit in één behandeling. De OxyGeneo behandeling is geschikt voor alle huiden en is helemaal uit te breiden naar wens.

De OxyGeneo behandeling heeft 2 varianten

 • NeoRevive voor anti-aging.
 • NeoBright voor huidverjoning , verhelderen van de teint en vermindering van pigmentvlekken.

Elke behandelkit bestaat uit een speciaal kopstuk waarop een gepatenteerde capsule zit die de CapSugen wordt genoemd. De CapSugen wordt op de behandelapplicator geplaatst. Daarnaast zit er in de kit een speciaal geformuleerde NeoRevive of NeoBright Gel die op huid wordt aangebracht. De gels bestaan uit ingrediënten die onomstotelijk bewezen hebben een positieve werking op de huid te hebben zoals anti-oxidanten, fruitzuren, retinol, hyaluronzuur en peptiden.

oxygeneo beh

Welke huidproblemen kunnen behandeld worden met oxygeneo?

 • Hyperpigmentatie 
 • Grauwe huid
 • Rokershuid
 • Grove porien
 • Fijne lijntjes
 • Vermoeide huid
 • Verhoornde huid
 • Verslapte huid

Hoe ziet de behandeling eruit?

We starten de behandeling zoals altijd met een dubbele reiniging en maken de huid vetvrij. Vervolgens voeren we de oxygeneo behandeling uit in de volgende stappen:

 1. EXFOLIATIE: Verwijderen van de dode huidcellen door middel van de speciale fruitzuur gel en de CapsuGen
 2. INFUSE: Insluizen van werkzame stoffen.
 3. OXYGENATE: Verhoging van de natuurlijke zuurstofvoorziening van binnenuit.
 4. TRIPOLLAR: Stimuleren van collageen aanmaak voor verstrakking en lifting.

Tripollar radiofrequentie is een mogelijkheid om de OxyGeneo behandeling mee uit te breiden. De Tripollar stimuleert de collageen aanmaak, maakt de huid strakker en zorgt voor een lifting. Tripollar is de meest comfortabele en gefocuste vorm van radiofrequentie. Je voelt tijdens de behandeling de huid ook een aantal graden warmer worden.

Waar moet je op letten voor - en na de behandeling?

 • OxyGeneo is een exfolierende behandeling, daarom raden wij af om tot twee weken na de behandeling exfolierende producten thuis te gebruiken.
 • Wij raden aan om tot 4 weken na de behandeling de huid goed te beschermen met een dagcreme met SPF 50 en deze om de twee uur te herhalen, om het ontstaan van hyperpigmentatie te voorkomen. 
 • Wij raden ten zeerste af om gedurende 4 weken na de behandeling zongedrag te vertonen.
 • Direct na de behandeling kan de huid licht rood uitzien, dit komt door de oxygen therapie en de warmte die opgebouwd wordt door de tripolar, de roodheid trekt binnen 24 uur weg.
 • Een bezoek aan zwembad, sauna of stoomcabine is gedurende 7 dagen na de behandeling afgeraden.

Na hoeveel behandelingen zie je resultaat?

Ieder afzonderlijke sessie brengt natuurlijk mooie resultaten met zich mee. Maar wil jij een duidelijke verbetering van je huidprobleem, dan raden wij aan om regelmatig behandelingen te ondergaan met maximale interval van 4 weken. Daarnaast raden wij aan om thuis huid verbeterende producten te gebruiken om het resultaat van de behandeling zo lang mogelijk vast te houden. De aantal sessies en de behandel intensiteit is uiteraard per persoon, per huidprobleem verschillend. Wij beoordelen altijd per individu en maken een behandelplan op maat.

Afspraak inplannen

Direct je behandeling inboeken?klik op de knop ” afspraak inplannen” 

Liever een van onze deskundige spreken? dan kun je contact opnemen via

(075) – 615 45 03 

Liever via de mail contact?

Vul dan het formulier hieronder in.

Tarieven