Skin Master Aesthetics is een huidtherapeutische praktijk. Wij zijn gespecialiseerd in het voorkomen, verhelpen, opheffen of verminderen van een huidstoornis of beschadigde huid. Uw huid wordt door een ervaren huidtherapeute onder de loep genomen voor een optimale huidverbetering en - verzorging.


Wij bieden professionele behandelingen om uw huid op zijn best te laten presteren. Naast de keuze uit diverse soorten behandelingen ontvangt u, voor het beste behandelresultaat, ook deskundig advies op maat en ondersteuning om de voortgang van uw huidverbetering verder te optimaliseren.


Tevens kunt u naast medische en cosmetische behandelingen bij ons ook terecht voor ontspannende en beauty behandelingen én definitieve ontharing.


Binnen Skin Master Aesthetics wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsapparatuur, die voorzien zijn van veiligheidskeurmerk. De huidtherapeuten zijn HBO- gediplomeerd en aangesloten bij de NVH en KP. Doordat wij voldoen aan deze kwaliteitseisen worden onze behandelingen vergoed door de zorgverzekeringen, indien u hiervoor (aanvullend) bent verzekerd.


Specialiste


Onze Skin Master Esma is een ervaren huidtherapeute die zich heeft gespecialiseerd in het behandelen van de gezonde, zieke of beschadigde huid. Zij heeft hiervoor een 4-jarige HBO opleiding Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. Zij heeft de beschermde opleidingstitel verdiend door zich aan de opleidingseisen te voldoen en haar opleiding succesvol af te ronden. Gedurende haar opleiding heeft zij bij verschillende medische en cosmetische instellingen haar kennis in de praktijk kunnen toepassen. Tijdens haar loopbaan is zij erachter gekomen dat haar passie huidverbetering is. Het is voor Esma belangrijk om voor een blijvend resultaat diep in de huid te komen, zodat de oorzaak van het probleem uit de wereld geholpen kan worden.


U kunt bij Esma terecht voor behandelingen van huidaandoeningen, professionele huidverjonging, ontspannende en beauty behandelingen.


Samen sterk met IMAGE Skincare


Het gaat bij Skin Master Aesthetics om resultaat, dat geldt voor professionele huidverjonging als voor de paramedische huidverbetering. Om het resultaat te optimaliseren wordt er samen met IMAGE Skincare gekeken naar welke behandelingen aansluiten op de wensen en behoeften van de cliënt.


Elk huidtype is anders en daarom is er voor elk huidprobleem een persoonlijk advies nodig. Tijdens het eerste consult in de praktijk wordt eerst de huidconditie bepaald. Vervolgens worden de huidproblemen en verwachtingen van de cliënt in kaart gebracht. Tot slot wordt er een deskundig advies uitgebracht van de passende behandelmogelijkheden en IMAGE Skincare producten die samen het proces activeren en doen versnellen. IMAGE geeft ‘echt’ om uw huid en alles wat hiermee te maken heeft. Daarom is er voor elk soort huidtype een passend IMAGE Skincare product. De producten zijn gemakkelijk in gebruik, waardoor de cliënten deze zelf als thuisbehandeling kunnen gebruiken

IMAGE Skincare is wereldwijd het snelst groeiende cosmeceutical merk binnen de professionele markt van dermatologisch behandelingen en producten. In meer dan 45 landen wordt IMAGE door de artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten gebruikt en/ of aangeraden.