MESOÉCLAT

Vroeg of laat heeft iedereen met huidveroudering te maken. De hoeveelheid zonnestralen, leefstijl, omgevingsfactoren en niet te vergeten genetische aanleg hebben allemaal invloed op onze verouderingsproces. Wil jij ook een strakkere huid, die egaal is en straalt? Maar wil je geen dure ingrepen of pijn ervaren? Dan past de Mesoeclat helemaal bij jou! Want deze behandeling verricht wonderen..

Mesoeclat methode is speciaal ontwikkeld om het verdedigingsmechanisme van de huid te activeren terwijl de huid hard aan het werk wordt gezet. Door de sterke exfolierende solution wordt de cel vernieuwing in de huid gestimuleerd. Hierdoor krijgt de huid zijn vitaliteit en elasticiteit weer terug. Doordat de weerstand van de huid enorm versterkt, is de huid hierna ook weer in staat om te strijden tegen huidverouderingsfactoren. 

Voor welke huidproblemen kunnen behandeld worden met Mesoeclat?

 • Huidveroudering
 • Fijne lijntjes 
 • Verslapping
 • Grauwe huid
 • Slechte doorbloeding
 • Grove poriën 

Hoe ziet de behandeling eruit?

We starten de behandeling zoals altijd met een dubbele reiniging. Vervolgens doen we  huidanalyse en bespreken daarin jouw verwachtingen en de doel van de behandeling. Indien jouw huid geschikt is voor mesoeclat, beginnen we de behandeling met een exfolierende solution die de huid optimaal voorbereidt  op de werkzame ingredienten. Vervolgens wordt de mesteclat ampul met regenererende, hydraterende en antioxiderende eigenschappen in de huid gemasseerd. De behandeling wordt indien gewenst afgesloten met een herstellende, kalmerende masker en een dagcreme met SPF 50. Na de mesoeclat behandeling voelt de huid direct strak aan en heeft een mooie glow.

Waar moet je op letten voor - en na de behandeling?

 • Mesoeclat is een exfolierende behandeling, daarom raden wij af om tot twee weken na de behandeling exfolierende producten thuis te gebruiken. Mits anders geadviseerd door je behandelaar.
 • Wij raden aan om tot 4 weken na de behandeling de huid goed te beschermen met een dagcreme met SPF 50 en deze om de twee uur te herhalen, om het ontstaan van hyperpigmentatie te voorkomen. 
 • Wij raden ten zeerste af om gedurende 4 weken na de behandeling zongedrag te vertonen.
 • Na circa 48 uur kan de huid schilferen. De mate van de schilfering kan variëren per huidtype en behandel indicatie. Het is ter zeerste afgeraden om aan de schilfers te trekken, de huid te scrubben of te krabben gedurende de huidvernieuwing.
 • Een bezoek aan zwembad, sauna of stoomcabine is gedurende 7 dagen na de behandeling afgeraden.

Na hoeveel behandelingen zie je resultaat?

Ieder afzonderlijke sessie brengt natuurlijk mooie resultaten met zich mee. Maar wil jij een duidelijke verbetering van je huidprobleem, dan raden wij een kuur van gemiddeld 5 behandelingen aan met een interval van 1 week. Daarnaast raden wij aan om de post- treatment mesoeclat crème thuis te gebruiken voor snelle en betere resultaat.Tussentijds evalueren we regelmatig de voortgang van de behandelingen en passen indien nodig onze behandelschema aan. De aantal sessies en de behandel intensiteit is uiteraard per persoon, per huidprobleem verschillend. Wij beoordelen altijd per individu en maken een behandelplan op maat.

Afspraak inplannen

Direct je behandeling inboeken?klik op de knop ” afspraak inplannen” 

Liever een van onze deskundige spreken? dan kun je contact opnemen via

(075) – 615 45 03 

Liever via de mail contact?

Vul dan het formulier hieronder in.

Tarieven