Holiday Kit - Age Defying

0 Rating
€ 126,50
In Stock
Inhoud set:
(Gratis) The Max stam cell facial cleanser
♥ Prevention+ SPF50 Daily ultimate protection moisturizer
♥ Ageless total anti-aging serum

The Max stam cell facial cleanser:
Een dagelijks te gebruiken zuurvrije, sulfaatvrije zachte cleanser voor een goede balans en een optimale pH‐waarde van de huid. Plant afgeleide stamcellen en plantenextracten voeden de huid en beschermen deze tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Prevention+ SPF50 Daily ultimate protection moisturizer:
PREVENTION+ Daily Ultimate Moisturizer SPF50 is een intensief hydraterende dagcrème op basis van plantenstamcellen en antioxidanten, verrijkt met unieke breedspectrum UVA- en UVB-filters. Lees hieronder verder hoe deze filters de huid beschermen!  

Ageless total anti-aging serum:
Een mix van natuurlijke zuren in combinatie met appelstamcellen om vochtverlies te voorkomen en de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Het Total Anti Aging Serum zorgt voor celvernieuwing waardoor de huid continu wordt vernieuwd, verstevigd en verhelderd. Ook wordt de huid beschermd door de antioxidanten, waardoor je een zichtbaar heldere en stralende huid krijgt. Door de unieke Vectorize-Technology™ van IMAGE Skincare zijn de werkzame ingrediënten ingesteld om 48 uur lang hun werking af tegen aan de huid, voor een langdurig en intensief effect.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Log alstublieft in voor het schrijven van een recensie Inloggen