Ellipse Frax 1550 Laser

Heb jij last van littekens als gevolg van acne, door een ongelukkige val of door een operatie? Vindt je het verschrikkelijk om iedere dag weer de striae op je buik, benen of armen te zien? Of beginnen de eerste verouderingstekenen duidelijk zichtbaar te worden? Dan heb je de juiste behandeling voor je namelijk de fractional laser behandeling met “Ellipse Frax 1550 Laser”! Lees maar gauw verder, want met deze ultieme technologie kan ik jou garanderen van blijdschap..

Tijdens de fractional laserbehandeling worden zeer kleine, zeer gecontroleerde bundels van hitte in de huid gemaakt, die worden omringd door gezonde normale huid. Wanneer het lichaam deze gecontroleerde schade herstelt, wordt het collageen in het hele behandelde gebied vervangen, met als resultaat een gladdere, strakkere huid met een frisse uitstraling. Tegelijkertijd wordt het huidoppervlak vernieuwd, waardoor de huidstructuur en de huidskleur verbeterd.

Welke resultaten kan je verwachten na de fractional laser?

 • Littekens (acne en operatief) worden verminderd, verfijnd en versoepeld. 
 • Fijne lijntjes verdwijnen en diepe rimpels worden opgevuld met collageen, waardoor een jongere uitstraling verkregen wordt.
 • Verslapping wordt verminderd en er ontstaat meer volume in de huid door opbouw van collageen.
 • Striae wordt verfijnd en minder zichtbaar. 
 • Grove poriën worden verfijnd, een gladdere huidstructuur wordt verkregen door de huidvernieuwing
 • De huidskleur egaliseert, roodheid en verkleuringen in de huid worden verminderd.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voorafgaand aan de behandeling brengen we een verdovende zalf aan op de te behandelen gebied voor 30 minuten. Op deze manier kunnen we de behandeling nagenoeg pijnloos en aangenaam laten verlopen terwijl we tot de uiterste intensiteit kunnen gaan voor de beste resultaten.

De behandeling wordt zoals altijd gestart met een dubbele reiniging en het vetvrij maken van de huid. We beoordelen je huid, op de ernst van je huidprobleem, de gevoeligheid van je huid en de huidskleur. Vervolgens rollen we met de Ellipse Frax 1550 Laser gemiddeld 2 tot 4 keer over de te behandelen gebied tot dat we de gewenste huidreactie bereiken. Vervolgens wordt de behandeling afgesloten met een herstellende, kalmerende masker en een dagcreme met SPF 50.

Waar moet je op letten voor - en na de behandeling?

 • De fractional laser behandeling is zeer intensief en daarom raden wij aan om minstens 2 weken ervoor tot 2 weken erna te stoppen met het gebruik van producten die retinol, vitamine A, glycolzuur of salicylzuur bevatten.
 • Je huid mag NIET zongebruind zijn! Wij raden aan om 4 weken voor- en 4 weken na de behandeling de huid goed te beschermen met een dagcreme met SPF 50 en deze om de twee uur te herhalen, om het ontstaan van hyperpigmentatie te voorkomen. 
 • Wij raden ten zeerste af om gedurende 4 weken na de behandeling zon gedrag te vertonen, om het ontstaan van hyperpigmentatie te voorkomen.
 • Direct na de behandeling ziet je huid rood en licht gezwollen uit. Deze reactie kan tot 2 dagen na de behandeling aanhouden. Heb je hier erg veel last van? Dan mag je uiteraard koelen met een icepack of koude washand. 
 • Je huid kan tot twee weken na de behandeling droog aanvoelen, door de micro korstjes. Deze korstjes zijn nauwelijks te zien maar wel duidelijk te voelen. Binnen twee weken vallen de korstjes geleidelijk en onopgemerkt af. Wij raden af om aan de micro korstjes te krabben, om het ontstaan van wondjes en huidirritatie te voorkomen. 
 • Een bezoek aan zwembad, sauna of stoomcabine is gedurende 14 dagen afgeraden. 

Na hoeveel behandelingen zie je resultaat?

Ieder afzonderlijke sessie brengt natuurlijk mooie resultaten met zich mee. Maar wil jij een duidelijke verbetering van je huidprobleem, dan raden wij gemiddeld 3 tot 6 behandelingen aan, met interval van 4 weken. Tussendoor evalueren we regelmatig de voortgang en passen indien nodig onze behandelschema aan. De aantal sessies en de behandel intensiteit is uiteraard per persoon, per huidprobleem verschillend. Wij beoordelen altijd per individu en maken een behandelplan op maat.

Afspraak inplannen

Direct je behandeling inboeken?klik op de knop ” afspraak inplannen” 

Liever een van onze deskundige spreken? dan kun je contact opnemen via

(075) – 615 45 03 

Liever via de mail contact?

Vul dan het formulier hieronder in.

Tarieven