Dermapen 4

Als je op deze pagina terecht bent gekomen ben je waarschijnlijk op zoek naar een intensieve aanpak van je huidprobleem. Een boost van werkzame ingrediënten worden tijdens deze behandeling toegediend aan je huid, terwijl de oneffenheden,  fijne lijntjes, grove poriën en littekens worden aangepakt met de micro naalden. Lees snel verder om erachter te komen of jouw huid geschikt is voor de microneedling behandeling met Dermapen 4.

De Dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend in de huid wondjes maken (microneedling). Dit stimuleert de huid op een natuurlijke manier te herstellen.

Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine versneld.

Door de automatische, verticaal bewegende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt Dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbetert de opname van producten. 

Welke resultaten kan je verwachten na een microneedling behandeling?

 • Littekens worden gladder, fijner en soepeler
 • Grove poriën worden verzacht
 • Fijne lijntjes worden verminderd
 • Huidskleur wordt egaler
 • Oppervlakkige hyperpigmentatie wordt verminderd.
 • Diffuse roodheid wordt verminderd bij couperose en rosacea
 • Penetratie van producten wordt vergroot
 • Striae wordt minder zichtbaar 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voorafgaand aan de behandeling brengen we een verdovende zalf aan op e te behandelen gebied voor 30 minuten. Op deze manier kunnen we de behandeling nagenoeg pijnloos en aangenaam laten verlopen terwijl we tot de uiterste intensiteit kunnen gaan voor de beste resultaten.

De behandeling wordt zoals altijd gestart met een dubbele reiniging. De behandelaar analyseert en beoordeelt je huid op gevoeligheid, kleur en de ernst van je huidprobleem. Na het bespreken van jouw wensen en wat wij als resultaat kunnen behalen wordt de behandeling met de Dermapen gestart. De behandeling wordt afgesloten met een herstellende, kalmerende masker en een dagcreme met SPF 50.

Waar moet je op letten voor - en na de behandeling?

 • De Dermapen behandeling is zeer intensief en heeft een down-time van   gemiddeld 2 weken. Wij raden daarom ook af om gedurende 2 weken na de behandeling geen exfolierende producten te gebruiken
 • Wij raden aan om tot 4 weken na de behandeling de huid goed te beschermen met een dagcreme met SPF 50 en deze om de twee uur te herhalen, om het ontstaan van hyperpigmentatie te voorkomen. 
 • Wij raden ten zeerste af om gedurende 4 weken na de behandeling zon gedrag te vertonen, om het ontstaan van hyperpigmentatie te voorkomen.
 • Een bezoek aan zwembad, sauna of stoomcabine gedurende 14 dagen na de behandeling is afgeraden.
 • Direct na de behandeling ziet je huid rood en licht gezwollen uit. Deze reactie kan 2 tot 3 dagen na de behandeling aanhouden.
 • Tot slot kan je huid tot twee weken na de behandeling droog aanvoelen en schilferig zijn, door de huidvernieuwende effect van de Dermapen. Na 14 dagen zal de huidbarriere herstellen. 

Na hoeveel behandelingen zie je resultaat?

Ieder afzonderlijke sessie brengt natuurlijk mooie resultaten met zich mee. Maar wil jij een duidelijke verbetering van je huidprobleem, dan raden wij gemiddeld 3 tot 6 behandelingen aan, met een interval van 3 tot 4 weken. Tussendoor evalueren we regelmatig de voortgang en passen indien nodig onze behandelschema aan. De aantal sessies en de behandel intensiteit is uiteraard per persoon, per huidprobleem verschillend. Wij beoordelen altijd per individu en maken een behandelplan op maat.

Afspraak inplannen

Direct je behandeling inboeken?klik op de knop ” afspraak inplannen” 

Liever een van onze deskundige spreken? dan kun je contact opnemen via

(075) – 615 45 03 

Liever via de mail contact?

Vul dan het formulier hieronder in.

Tarieven