BIO PEELING

Als je toe bent aan een vernieuwde en verfrissende huid of een sterke detox, dan is onze biopeeling de juiste behandeling voor jou. Wat onze biopeeling zo uniek maakt is dat wij de concentratie en de ingredienten helemaal kunnen afstemmen op jouw huidconditie. Ben je inmiddels gevorderd? Dan stappen we over op de biopeeling – cocktail of zelfs de bio-eclat voor een super anti-ging werking. Ben je benieuwd naar de werking van de biopeeling? Hier vind je alle informatie.. 

Biopeeling is een unieke biologische behandeling gebaseerd op een combinatie van puur natuurlijke planteningrediënten en spons uit de zee. Fijngemaakte vorm van deze spons heet spicules en zijn zo scherp als micro naaldjes. Bij de biopeeling zijn de werkstoffen opgezogen door de minuscule spicules. Wanneer deze in de huid gewreven worden blijven ze tot wel 48 uur in de huid zitten om de hulpstoffen langzaam af te geven aan de huid. 

Afhankelijk van de hulpstoffen wordt de huid gestimuleerd in de diepere lagen voor vernieuwing en aanmaak van collageen en elastine, terwijl de ontstekingen en onzuiverheden bestreden worden. In tegenstelling tot vrijwel alle andere peelings werkt biopeeling van binnen naar buiten, hierdoor is het effect ook een paar dagen later zichtbaar.

Welke huidproblemen kunnen behandeld worden met biopeeling?

 • Actieve acne
 • Rest- acne
 • Acne littekens
 • Vermoeide huid
 • Grove poriën 
 • Vette huid
 • Pigmentvlekken
 • Fijne lijntjes
 • Post – inflammatoire hyperpigmentatie

Hoe ziet de behandeling eruit?

We starten de behandeling zoals altijd met een dubbele reiniging. Vervolgens doen we  huidanalyse en bespreken daarin jouw verwachtingen en de doel van de behandeling. Aan de hand van de verkregen informatie stellen we jouw unieke biopeeling samen. Na het uitreinigen van alle onzuiverheden brengen we de biopeeling aan op je huid en masseren we deze langzaam gedurende 3 tot maximaal 10 minuten in je huid. De behandeling wordt indien gewenst afgesloten met een herstellende, kalmerende masker en een dagcreme met SPF 50. Na afloop voelt de huid wat prikkelig en warm aan. Dit gevoel kan 24 tot 48 uur aanhouden, wat vervolgens overgaat op schilfering. 

Waar moet je op letten voor - en na de behandeling?

 • Biopeeling is een sterk exfolierende behandeling, daarom raden wij af om tot twee weken na de behandeling exfolierende producten thuis te gebruiken. Mits anders geadviseerd door je behandelaar.
 • Direct na de behandeling kan de huid rood uitzien en kan je prikkelingen voelen, dit komt door de spicules zich nestelen in de diepere huidlagen. Binnen 24 tot 48 uur trekt dit gevoel weg. 
 • Na 48 uur kan de huid schilferen. De mate van de schilfering kan variëren per huidtype en behandel indicatie. Het is ter zeerste afgeraden om aan de schilfers te trekken, de huid te scrubben of te krabben gedurende de huidvernieuwing.
 • Een bezoek aan zwembad, sauna of stoomcabine is gedurende 14 dagen na de behandeling afgeraden.
 • Wij raden aan om tot 4 weken na de behandeling de huid goed te beschermen met een dagcreme met SPF 50 en deze om de twee uur te herhalen, om het ontstaan van hyperpigmentatie te voorkomen. 
 • Wij raden ten zeerste af om gedurende 4 weken na de behandeling zongedrag te vertonen.

Na hoeveel behandelingen zie je resultaat?

Ieder afzonderlijke sessie brengt natuurlijk mooie resultaten met zich mee. Maar wil jij een duidelijke verbetering van je huidprobleem of een sterke detox, dan raden wij aan om een kuur te nemen van 3 behandelingen met een interval van maximaal 2 weken. Daarnaast raden wij aan om thuis huidverbeterende producten te gebruiken om het resultaat van de behandeling zo lang mogelijk vast te houden. De aantal sessies en de behandel intensiteit is uiteraard per persoon, per huidprobleem verschillend. Wij beoordelen altijd per individu en maken een behandelplan op maat.

Afspraak inplannen

Direct je behandeling inboeken?klik op de knop ” afspraak inplannen” 

Liever een van onze deskundige spreken? dan kun je contact opnemen via

(075) – 615 45 03 

Liever via de mail contact?

Vul dan het formulier hieronder in.

Tarieven