Bindweefselmassage

Slapper wordende huid of cellulitis waarmee je geen raad meer weet? Helaas kunnen we niet de exacte boosdoener aanwijzen maar weten inmiddels wel dat meerdere factoren een rol spelen bij het ontstaan van verslappingen, verklevingen en cellulitis. Wel kunnen we deze huidproblemen van de wereld helpen door onze natuurlijke cement dus de bindweefsel aan te sterken! Wil je weten hoe?

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren zowel in het gezicht als het lichaam. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling en collageen aanmaak met als resultaat sterktere bindweefsel.  Deze massage is zeer geschikt voor vermindering van rimpels, verslapping en verkleving van littekens. Middels speciale massagetechnieken wordt invloed uitgeoefend op de dermis. Hier wordt de huid aangezet tot aanmaak van nieuwe en kwalitatief betere collageen.

Welke huidproblemen kunnen behandeld worden met bindweefselmassage?

  • Grauwe huid
  • Slechte doorbloeding
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Verslapping
  • Verkleefde littekens
  • Cellulitis

Hoe ziet de behandeling eruit?

We starten de behandeling zoals altijd met een dubbele reiniging. Vervolgens doen we een huidanalyse en bespreken daarin jouw verwachtingen, de resultaten die we kunnen behalen en de mogelijke oorzaken. 

De massage stimuleert de doorbloeding van de huid, zodat er meer zuurstof in de bloed terecht komt en de afvalstoffen makkelijker afgevoerd. Door aanmaak van kwalitatief betere collageen wordt de verslappingen en fijne lijntjes tegelen gegaan wat resulteert op een stralende huid met een natuurlijke glow. 

Na hoeveel behandelingen zie je resultaat?

Ieder afzonderlijke sessie brengt natuurlijk mooie resultaten met zich mee. Maar wil jij een duidelijke verbetering van je huidprobleem, dan raden wij een kuur aan. Voor gezichtsbehandelingen zijn dit gemiddeld 5 tot 8 behandelingen met een interval van 1 week. Voor cellulitis raden we gemiddeld 8 tot 12 behandelingen aan 1 a 2 keer per week. Tussentijds evalueren we regelmatig de voortgang en passen indien nodig onze behandelschema aan. De aantal sessies en de behandel intensiteit is uiteraard per persoon, per huidprobleem verschillend. Wij beoordelen altijd per individu en maken een behandelplan op maat.

Afspraak inplannen

Direct je behandeling inboeken?klik op de knop ” afspraak inplannen” 

Liever een van onze deskundige spreken? dan kun je contact opnemen via

(075) – 615 45 03 

Liever via de mail contact?

Vul dan het formulier hieronder in.

Tarieven