Wat is OxyGeneo?

De OxyGeneo behandeling is een anti-aging behandeling waarbij je de beste resultaten krijgt in een zo kort mogelijke tijd. De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende werking van microdermabrasie en fruitzuurpeeling met zuurstoftherapie van binnenuit in één behandeling. De OxyGeneo behandeling is geschikt voor alle huiden en is helemaal uit te breiden naar wens

De OxyGeneo behandeling heeft 2 varianten die in een behandelkit van 6 behandelingen wordt geleverd;

  • NeoRevive voor anti-aging.
  • NeoBright voor huidverjoning , verhelderen van de teint en vermindering van pigmentvlekken.

Elke behandelkit bestaat uit een speciaal kopstuk waarop een gepatenteerde capsule zit die de CapSugen wordt genoemd. De CapSugen wordt op de behandelapplicator geplaatst. Daarnaast zit er in de kit een speciaal geformuleerde NeoRevive of NeoBright Gel die op huid wordt aangebracht. De gels bestaan uit ingrediënten die onomstotelijk bewezen hebben een positieve werking op de huid te hebben zoals anti-oxidanten, fruitzuren, retinol, hyaluronzuur en peptiden.

 

De behandeling:

De OxyGeneo behandeling in stappen:

  1. EXFOLIATIE: VERWIJDEREN VAN DODE HUIDCELLEN VAN DE BOVENSTE HUIDLAAG
  2. INFUSE: INSLUIZEN VAN WERKSTOFFEN
  3. OXYGENATE: VERHOGING VAN DE NATUURLIJKE ZUURSTOFVOORZIENING VAN BINNENUIT
  4. TRIPOLLAR: VOOR DE VERSTRAKKING EN LIFTING VAN DE HUID

Oxygeneo behandeling met uitbreiding Tripollar

Tripollar radiofrequentie is een mogelijkheid om de OxyGeneo behandeling mee uit te breiden. De Tripollar stimuleert de collageen aanmaak, maakt de huid strakker en zorgt voor een lifting. Tripollar is de meest comfortabele en gefocuste vorm van radiofrequentie. Je voelt tijdens de behandeling de huid ook een aantal graden warmer worden. Ook is het mogelijk om een behandeling te ondergaan met alleen de Tripollar functie.

 

Behandelprijs: 125 oxygeneo

150 oxygeneo x tripollar