Microneedling

Een behandeling met de Dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën, acne littekens en striae.

De behandeling:

De Dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend in de huid wondjes maken (microneedling). Dit stimuleert de huid op een natuurlijke manier te herstellen.

Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine versneld.

Door de automatische, verticaal bewegende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt Dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbetert de opname van producten. Resultaten van de behandeling zijn o.a. gladdere- frissere huid. Verfijning van grove poriën, rimpels en fijne lijntjes. Verbetering van de huidstructuur en vermindering van hyperpigmentatie. Opvullen van acne littekens en gladder maken van operatie of traumatische littekens. Vermindering roodheid bij couperose en rosacea.

Na de behandeling

De huid ziet er direct rood uit, dit kan 3 tot 4 dagen aanhouden. De huid kan na de behandeling wat warm en prikkelend aanvoelen, alsof er te lang in de zon is gezeten. Na een intensieve behandeling kunnen enkele kleine ontstekingen, puntbloedinkjes en/of kleine blauwe plekjes ontstaan, dit is niet ernstig en trekt vanzelf weer weg. De huid moet enkele weken na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon met minimaal SPF 30.

Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om het collageen en elastine aan te maken. Dit proces kan een aantal maanden duren. De behandeling is in sommige gevallen ook goed te combineren met microdermabrasie of peelings.

Indicatie:

Fijne lijntjes

Hyperpigmentatie

Acne littekens

Grove poriën

Rosacea

Couperose

Rimpels

 

Contra Indicatie:

Zwangerschap

Een geïrriteerde / ontstoken huid (infectie)

Tijdens gebruik van hydrocortison

Huidkanker

Verheven moedervlekken

Wratjes

Eczeem

Actieve acne

Behandelprijs:

 

Microneedling zonder masker 110

Microneedling met masker 125