178A4866-81_1

Hello Gorgeous

Wat leuk dat je op mijn website bent! Voordat je verder kijkt wil ik mijzelf eerst voorstellen aan je!

Ik ben een gedreven huidtherapeute die haar dromen najaagt. Sinds kinds af aan heb ik altijd in volle zelfvertrouwen gezegd dat ik een schoonheidsspecialiste wil worden. Op mijn 17e jaar heb ik de studie schoonheidsverzoring als uitblinker van mijn klas afgerond. Dat was een eer! en maakte mij ijverig om nog een stap verder te gaan, ik was er nog volgens mijn gevoel niet, want een cremetje smeren en een beetje masseren kon iedereen in mijn ogen doen. Ik wilde meer betekenen voor de mensen die bij mij kwamen. Esma moest meer kunnen, Esma moest de huid kunnen transformeren!

Zo gezegd zo gedaan! Na een vier jarige HBO Huidtherapie opleiding af gerond te hebben in 2014 ben ik klaar! Klaar om jou te helpen met jouw huidproblemen en aan een droomhuid te komen. 

Nu help ik iedereen graag aan een prachtige huid met mijn bagage vol aan kennis en ervaring die ik heb mogen opdoen in de afgelopen 14 jaar.

Ik neem aan dat je met een reden op mijn website bent terecht gekomen.. en juist daar waar jij geen raad meer weet met jouw huidprobleem, kan ik samen met mijn super team je verder helpen.. Meld je aan voor een vrijblijvend consult waarin we alles verder kunnen bespreken. 

We keep the good work together, for the best results. Come and join the sisterhood at the Skin Master Aesthetics follow #myskinmaster..

Much love, 
Esma Erdogan-Atak

Meet our team

Selcuk

Skin Master Men

Hi ik ben Selcuk de medeoprichter van Skin Master Men. Na jarenlang in diverse branches werkzaam geweest te zijn heb ik besloten om mijzelf verder te verdiepen in de huid van de man. Na het volgen van diverse trainingen ben ik klaar om alle mannen in een mannelijke sfeer te voorzien van behandelingen als laser ontharing, mesotherapie en afslanking.
Mij zal je op exclusieve tijden en dagen tegenkomen in de kliniek.

Nergiz

AllRound Schoonheidsspecialist

Hi! Ik ben Nergiz, ik ben sinds 2020 werkzaam bij Skin Master Aesthetics. In 2005 ben ik afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste. Na de opleiding heb ik nog vele cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van onze grootste orgaan “huid”.

Na een tussenstop die iets langer heeft geduurd dan gepland, ben ik weer terug bij mijn favoriete vak. Resultaat gericht werken en tevredenheid van mijn cliënten staat voor mij centraal! Alles daaromheen is een bijzaak! Positiviteit en vrijgevigheid zijn de twee eigenschappen die mij beschrijven. Wanneer deze in balans zijn ben ik de gelukkigste persoon zowel in mijn privé als op werkveld. 

Mij zal je tegenkomen op maandag, donderdag en vrijdag in de kliniek! 

Maaike

Huidtherapeute

HI! Ik ben Maaike, ik ben sinds 2020 werkzaam bij Skin Master Aesthetics als huidtherapeute.

Na de HBO+ Huidtherapie opleiding aan de Haagse Hogeschool te hebben afgerond in 2019, ben ik een paramedicus, huidtherapeut. 

Met veel plezier ben ik werkzaam bij Skin Master Aesthetics! Het liefst verzorg en en verbeter ik de grootste orgaan die ons beschermt, de HUID! Ik hoop jouw huid te zien voor een laser therapie of een huidbehandeling. Tot ziens!

Mij zal je tegenkomen op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag in de kliniek!

Oumaima

Huidtherapeute I.O

Hi! Mijn naam is Oumaima en ik ben sinds 2019 werkzaam bij Skin Master Aesthetics als huidtherapeute I.O.

Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door de huid. Na de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste miste ik de diepgang en uitdaging omtrent huidproblemen en aandoeningen. Om deze redenen ben ik de opleiding huidtherapie gaan volgen aan de Haagse Hogeschool. 

Wat ik zo mooi vind aan mijn vak, is dat ik door middel van mijn behandelingen mensen een glimlach op het gezicht kan geven en zij zich beter voelen in hun eigen huid.

Mij zal je op donderdag en zaterdag tegenkomen in de kliniek!

Maryam

Medisch Schoonheidsspecialist

Hi! Mijn naam is Maryam, ik ben sinds 2017 werkzaam bij Skin Master Aesthetics als medisch schoonheidsspecialiste.

Na een lange tijd in het buitenland gewoond te hebben, wilde ik een frisse start maken en ben mijzelf gaan verdiepen in de huid. Na het afronden van mijn studie, heb ik kennis gemaakt met Esma. Al snel hadden wij een goede klik wat uitgegroeid is tot een hele fijne samenwerking.

Wat ik zo mooi vind aan mijn vak, is dat ik de huid kan transformeren met mijn kennis en ervaring. Ik hou van intensieve aanpak, zodat ik mijn cliënten snel aan een mooie huid kan helpen.

Mij zal je maandag tot en met vrijdag tegenkomen in de kliniek!