Cursus Lash Volume Lifting (LVL)

Weinig onderhoud, geen (chemische) middelen, geen krultang: wimperlifting is ideaal voor elke vrouw die wel die intense oogopslag wil, maar tegelijkertijd niet veel tijd heeft om uren voor de spiegel te staan. Bovendien is wimperlifting voor veel mensen het ideale alternatief voor wimperextensions. Bij een wimperlifting wordt

Tijdens de cursus wimperlifting leer je werken met siliconen pads en natuurlijke solutions. Zonder dat er een krultang aan te pas komt, kun je met deze pads de bestaande wimpers volume en een perfecte krul geven. Je leert tijdens de cursus hoe je de juiste maat pad selecteert, hoe je ervoor zorgt dat je de krul vanaf de haarwortel inzet en welke adviezen je jouw klanten kunt meegeven.

Na het afronden van de cursus wimperlifting ben je klaar om jouw klantenkring nog verder uit te breiden. Vrouwen die kiezen voor natuurlijke alternatieven, vrouwen die liever wegblijven van extensions, vrouwen met allergieën.

Met een volwaardig certificaat wimperlifiting op zak kun je hen allemaal bedienen! Tegelijkertijd sta je tijdens de cursus extra stil bij de verzorging van wimpers, contra-indicaties en nabehandeling. Zo kun je jouw klanten van deskundig advies voorzien en een complete behandeling aanbieden.

Duur: halve dag

Beschikbare cursus data:
*De opleiding wordt in groepsverband gegeven. Privé lessen zijn mogelijk in overleg.

28 april 2019
19 mei 2019
10 juni 2019
7 juli 2019

Prijs: 250 ex BTW
In de prijs zijn lunch en een uitgebreide starterskit inbegrepen voor wimperextensions en wimper lifting waarmee ca. 15 klanten mee behandeld kunnen worden.

Inhoud starterskit:
2x siliconen pads
1x LVL Solution 1
1x LVL Solution 2
1x LVL Solution 3
1x LVL Adhesive

  • In combinatie met cursus Wimperextensions one by one €450,00 ex BTW