CURSUS Wimper Extensions one by one

Zou je graag met wimperextensions leren werken? Wil je graag een deel uitmaken van de wimper branche. Volg dan de cursus bij de professionals van Skin Master Aesthetics. Met wimperextensions kun je volledig de nadruk leggen op de ogen als de echte blikvangers van het gezicht. De ogen trekken met deze kunstwerkjes op de wimpers direct alle aandacht. Bij ons leer je de wimper-per-wimpermethode. Wie wil er nu geen lange, volle en perfect gekrulde wimpers?

Waarom een cursus wimperextensions? Met het beheersen van de one by one extensions hoef je niet meer eindeloos in de weer met mascara en wimperkrullers om de perfecte oogopslag te creëren. Zeker bij mensen die van nature geen volle en lange wimpers hebben, levert mascara nooit het perfecte resultaat op. Met het aanbrengen van wimperextensions lukt je dit wel. Je leert tijdens deze cursus alles over de mogelijkheden die je kunt creëren met de verschillende soorten – maten  wimperextensions, je leert werken met verschillende soorten oogvorm, haarkleur en uitstraling van klanten. Daarnaast leer je omgaan met de wensen van de klanten zodat je altijd tevreden klanten houdt. 

Duur cursus: 1 dag

Beschikbare cursus data:
*De opleiding wordt in groepsverband gegeven. Privé lessen zijn mogelijk in overleg.

21 april 2019
12 mei 2019
2 juni 2019
30 juni 2019

Prijs:  € 350,00 ex BTW
In de prijs zijn lunch en een uitgebreide starterskit inbegrepen voor wimperextensions en Wimper Lifting waarmee ca. 30 klanten mee behandeld kunnen worden.

Inhoud Starterskit:

2x Tweezer pincetten
1x Micropore tape
1x Gel remover
1x Prime solution
1x Wimper extensions 0,15 C/D curl
1x Wimper extension 0,20 C/D Curl
1x Wimperextension 0,25 C/D Curl
10x Steriele Cupjes
25x Steriele Borstels
1x Ultra plus bonding

  • In combinatie met cursus LVL €450,00 ex BTW